Musikalsk underholdning

Musikalsk underholdning kan være et indslag under eller efter middagen til en fødselsdag, bryllup, konference eller lignende. Det kan også være underholdning på formiddage eller eftermiddage i foreninger, på plejecentre o.lign.

The2Tops underholder jævnligt i Ældresagen og i OK-klubberne, i Aktivitetscentre og daghøjskoler, og ikke mindst på forskellige plejecentre over hele landet, hvor vi er “fast husorkester” på flere af centrene.

Ved mange af arrangementerne på plejecentrene har vi stor succes med et “syng-med-hæfte” til beboerne og deres pårørende. Der bliver virkelig sunget med (med en nostalgisk tåre i øjet) og stemningen er i top. Vi laver også dansearrangementer, hvor de ældre får mulighed for at danse til velkendt musik.

Derudover spiller vi selvfølgelig til mange private arrangementer lige fra krondiamantbryllup og guldbryllup til runde fødselsdage.

Vi spiller og synger de velkendte sange fra tidsrummet 1930 ́erne til 80 ́erne.
Eksempler kunne være: “Forelsket i København”, “To lys på et bord”, “Dansevise”, “Skibet skal sejle i nat”, “Du er”, “Mandalay”, Abba potpourri, 50 ́er rock potpourri, 80 ́er potpourri (Dodo, RayDeeOhh, Rocazino, Anne Linnet), Kaj Normann Andersen potpourri og mange mange flere….

Vi synger også gerne for på fællessange.
I juleperioden er der naturligvis også julesange på repertoiret.

Hvis det ønskes, sender vi gerne tekster til syng-med-hæfter ud inden arrangementet.

Og ønsker I at danse, sørger vi for “gang-i-den” med masser af dejlig dansemusik.

Vi synger i flotte 2-stemmige arrangementer, akkompagnerer skiftevis på keyboard, keytar og tenorsaxofon – og bytter rundt på instrumenterne undervejs.
Vi har vores flotte guld- og sølvglimtende tøj på, laver sjove og festlige indslag med bl.a. “rock-briller” til et 50 ́er rock nummer af Bill Haley, “pengeboa” til Abbas “Money, money” osv., samt ikke mindst prioriterer vi en rigtig god kontakt til publikum.
Vi vil have det sjovt og dejligt med publikum – og vi elsker virkelig det vi laver!